Paella met tonijn, kikkererwten en sultanas

Benodigdheden voor 2 tot 3 personen:
1 paellapan
200 gr. Arroz Tómas Bomba- of DO paellarijst
750 cl. Aneto caldo para Valenciana
1 rode en 1 groene paprika, gepeld en geroosterd
3 lenteuitjes en 1 knoflookteentje geperst
een handvol rozijnen
1 El Avión ñora
1 el. El Avión pimentón dulce
2 blikjes Paco Lafuente ventresca tonijn of 2 blikjes Briosa tonijn in olijfolie
1/2 blikje Ja’e kikkererwten

.verwarm de bouillon
.fruit de uitjes (zonder groen: is voor garnering) met de fijngehakte ñora, pimentón en knoflook in wat olijfolie
.voeg de rijst toe en roer
.voeg de bouillon, rozijnen en de in repen gesneden paprika toe; verdeel alles al roerend goed en laat 5 minuten koken
. zet de paellapan in een oven op 150 C en laat nog eens 9 minuten koken
. verdeel de uitgelekte blikjes tonijn over de rijst en zet de pan terug in de oven en laat nog 3 minuten garen
. haal de pan uit de oven en laat het gerecht een paar minuten rusten, garneer met de achtergehouden lenteui